06-09-06

Verkiezingsnieuwtjes

Vandaag een mailtje gekregen van Jo Van Hove (sp.a), ik had Koen Pelleriaux's naam verkeerd geschreven. Schande, vooral als je weet dat ik ooit nog les van hem gehad heb... dat is dus bij deze rechtgezet. Nu nog hopen dat de adviseur van Johan Vande Lanotte de tijd vind om te beginnen bloggen zodat we eindelijk iets meer over hem te weten komen.

Het lijstje van de kandidaten is ook aangevuld met de blog van Eddy Van Cleemputte (tot zover ik kon ontdekken) de enige Nederlandstalige op de 'Lijst van de burgemeester'. Van Cleemputtes blog is perfect tweetalig maar dat kan helaas niet van de website van de lijst van de burgemeester gezegd worden...
Het gebrek aan (degelijke/correcte) Nederlandstalige informatie is jammergenoeg kenmerkend voor de communicatie vertrekkende vanuit het gemeentehuis... zie bijvoorbeeld blogpost 'Scha(e/a)rbeek Info' van 3 september van Laura Parret hierover.

Aangezien maar weinig lokale politici bloggen wordt het dus uitkijken naar de verkiezingsdebatten. Het eerste is al op 15 september om 19h30 in zaal 'de Kattepoel' (Rogierlaan 214) van de Kriekelaar, het tweede is op 05/10 om 13h30 in het KA Emmanuel Hiel (Ch. Gillesquetlaan 34).

De commentaren zijn gesloten.