02-04-06

Inclusie Vlaanderen vraagt uw mening!

Dit is letterlijk overgenomen van de website van Inclusie Vlaanderen:

“Op maandag 27 maart 2006 liet Urbanus zich in de tv-kwis 'De tabel van Mendelejev' (op Eén) denigrerend uit over 'mongolen en andere kwasten die vastgebonden in rolstoelen zouden geilen op Ann Christy in een doorkijkbloes' en nog van dat fraais. Hebt u dit gezien? We kregen hier graag uw mening over. Dit kan op mailadres: kat.de.brauwer@inclusievlaanderen.be. Alvast bedankt!”


Het staat iedereen vrij van te reageren of niet, ik zet dit hier gewoon effe neer om aan te geven dat ik denk dat er een verschil is tussen humor en wansmaak....

04:51 Gepost door Sara | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Terug naar het jaar 19..? Is het weeral hetzelfde liedje als vroeger? Als men toen een kind ter wereld zette (bv in de jaren 60) en men had hormonen geslikt ( en nee, ik noem die naam niet, om al degenen die door die stommiteit van toen geboren zijn te beschermen). Ik heb een familielid die ter wereld is gekomen in het gezegende jaar 1966, hij woog bij zijn geboort 1.600 kg, had een heel groot hoofd en nog van die toestanden, gevolg een prematuurtje, die ze bitter weinig kans gaven om te overleven. Maar.. die persoon wordt er trouwens dit jaar ook 40 en heeft in zijn ganse leven ook meer als genoeg afgezien en héél veel tegenslagen moeten verwerken. En als afsluiter heeft hij nu suikerziekte. Mooi hé dankzij de farmaceutische industrie in die jaren, ik vind dit dus gewoonweg schandalig. Dus voor alle kinderen van toen en nu, jullie hebben ook recht op een normaal leven, jullie mogen ook genieten zowel uitwendig als inwendig van de mooie liedjes, die de betreurde Ann Christy al die jaren geleden zo mooi naar voor kon brengen. Trouwens dat was tenminste iemand die kon zeggenn ik heb het land verdedigd op het Eurovisiesongfestival en de onderdanen waren fier en trots op mij.
Trouwens Urbain .. tevens voor jou, mijn hoedje af, ik ben nl. met jouw liedjes opgevoed en wil jou maar laten weten, doe zo verder met alles wat je momenteel doet, zodat degenen die na ons komen, daar ook nog kunnen van genieten. Aan allen nog een fijne zondag toegewenst. :-)

Gepost door: Aangenaam | 02-04-06

De commentaren zijn gesloten.